Ken jij het merk Passe Partout van Belgische bodem al? In de jaren 50 opgericht in Antwerpen, is het merk Passe Partout een mondiaal fenomeen tegenwoordig, en dat is niet voor niets. Het design van Passe Partout kenmerkt zich door de strakke vormen, met altijd een verrassende twist. Passe Partout meubelen zijn net even anders dan massaproductie meubelen – precies wat de beoogde doelgroep zoekt. Hoog design en allure straalt van de meubelen af, waardoor ieder interieur naar een hoger niveau getild wordt. Het merk is ook bekend om zijn innovatieve ontwerpen en gebruik van kleur en patroon in zijn meubelen, wat ze uniek maakt en ze onderscheidt van andere merken.

Passe Partout, dé eyecatcher van jouw interieur!

Passe Partout meubelen kennen een subliem design en zijn uiterst modern vormgegeven, en toch staan zij eveneens bekend om hun prachtige rondingen op precies de juiste positie. De meubelen, zoals banken, komen het beste tot hun recht in een grotere ruimte – hier komen zij tot leven als ware eyecatchers. Dit wil overigens niet zeggen dat er in kleinere woningen geen ruimte zou zijn voor Passe Partout meubels! Creatief inrichten is altijd mogelijk en daarbij worden bankdelen vaak als losse elementen verkocht, hierdoor kun je zelf bepalen welke afmeting in jouw interieur past. Zo kun je dus zelf de kleinste bank of chaise longue creëren als loungebank – wat feitelijk uit 1 los deel bestaat.

Design met ronde twist

Zowel banken als salontafels zijn vrijwel altijd te herkennen aan de unieke ronde vormgeving. Zo strak en toch zo fantastisch fraai rond vormgegeven. Salontafels lopen in elkaar over, evenals eettafels en fauteuils en banken kennen elk hun eigen Passe Partout footprint. De kenner zou het hoogdesign van Passe Partout er feilloos uitfilteren. Wie een high class on-mode interieur zoekt, mag simpelweg de collectie woonmeubelen van Passe Partout niet passeren!

© Pexels.com

Bestemd voor praktisch ieder interieur

Van klassiek tot landelijk of stoer industrieel: de woonmeubelen van Passe Partout komen overal tot hun recht en zorgen voor een ware upgrade van een ruimte. Maar niet alleen privé wordt er gekozen voor de meubelen van Passe Partout: ook binnen zakelijke omgevingen -waar design een must is en verlangd wordt om het bedrijf op een bepaalde wijze te profileren- zien we de fabuleuze collectie van Passe Partout terug. Zo kun je meubelen van Passe Partout tegenkomen in het gemeentehuis, de woningcorporatie of andere instanties, maar ook binnen het bedrijfsleven. Daar waar design is in ronde vormen, daar zie je veelal de meubels van Passe Partout!

Passe Partout kopen?

Meubelen van Passe Partout kun je niet zomaar in iedere woonwinkel kopen, want lang niet iedere woonwinkel is natuurlijk verkooppunt van dit luxe design merk. Check daarom altijd eerst even online bij welke woonwinkel je terecht kunt voor het exclusieve assortiment van Passe Partout!