Mannen en vrouwen, ze zijn als venus en mars. Totaal verschillend, maar toch kunnen ze niet zonder elkaar. Ze vullen elkaar vaak mooi aan. Het traditionele rollenpatroon verwaterd steeds meer, maar de verschillende hormonen blijven hun werk doen. Daardoor zijn er bepaalde karaktertrekjes. Vrouwen weten meestal wel wat ze hierbij belangrijk of aantrekkelijk vinden bij mannen. Wil jij dat ook graag weten, lees dan vooral verder.

© Pexels.com

Hygiëne

Een fris gewassen mannenlijf is woest aantrekkelijk! Vrouwen vinden persoonlijke hygiëne heel belangrijk. Fris gewassen haren, lekker ruikende oksels en verzorgde nagels horen daar absoluut bij. Ook een verzorgd gebit wordt gewaardeerd. Vooral als er gekust gaat worden. Niet iedere dag een schone onderbroek en schone sokken aantrekken, is absoluut een afknapper. Zweetvlekken in een t-shirt mogen, maar vervolgens moet dat shirt wel in de was. Als het op intimiteit aankomt, dient het zaakje daaronder ook verzorgd te zijn. Piemelkaas is uit den boze!

Humor

Vrouwen willen kunnen lachen met een man. Of het nou gaat om een goede vriend, een collega of een partner, gevoel voor humor is enorm belangrijk. Humor maakt het leven namelijk luchtiger en leuker. Vrouwen hebben dat nodig. Gelukkig zijn de meeste mannen bereid om zelfs grappen te maken over hun eigen blunders en tekortkomingen. Meestal zit het dus wel goed, qua humor bij de mannen.

© Pexels.com

Steun

Hoewel veel mannen het heel moeilijk vinden, vinden vrouwen het belangrijk dat er naar hen geluisterd wordt. Zelfs als je weet dat een vrouw nou eenmaal veel meer woorden laat ontsnappen uit haar mond dan een man doet. Een vrouw zegt dat echt niet allemaal voor niks. Ze zal pas zwijgen als ze het gevoel heeft dat er geluisterd wordt.

Daarnaast is een vrouw veel labieler dan een man. Dat komt door die vervelende hormonen. De vrouw apprecieert het enorm als een man daar oog voor heeft. Ze wil het liefst dat haar emotionele staat zonder moeite opgemerkt wordt. Vervolgens moet de man er voor haar zijn. Ze wil complimentjes en knuffels op het juiste moment. Liefst veel knuffels en veel complimentjes!

Steun in het huishouden vinden vrouwen ook belangrijk. Een man die lekker kan koken scoort echt bonuspunten. Als hij ook nog uit zichzelf gaat stofzuigen, of de was doet, is ze echt happy!

Ambitie

Een doorsnee vrouw verkiest mannen met ambitie boven mannen die niks nuttigs uitvoeren. Dit hoeft niet per se in het werk te zijn. Een passie voor bijvoorbeeld sport of muziek is ook goed. Naast werken aan hun eigen ambities, moeten mannen ook de ambities van de vrouw steunen. De perfecte man heeft dus een druk leven.

Mannelijkheid

Bij mannelijkheid denken vrouwen echt niet gelijk aan een mega grote penis. Het gaat meer om wat spierballen en een zelfzekere uitstraling. Sterke handen doen het goed, maar ook de armspieren worden graag gezien. Daarnaast houden vrouwen van stoppelbaardjes en volle wenkbrauwen. Mannelijkheid betekent ook opkomen voor je vrouw. Haar helpen bij discussies en haar bescherming bieden als dat nodig is.

Tot slot

Je las net een samenvatting van wat een doorsnee vrouw belangrijk vindt bij mannen. Een eerlijke, open communicatie had er ook tussen kunnen staan. Dat vinden vrouwen bij alle mensen belangrijk. Maak problemen dus bespreekbaar en doe er iets aan.
Mocht je bij de eerste alinea al gedacht hebben: ‘shit ik stink! Ga dan douchen! Nu! En vergeet de schone onderbroek niet.